29.10.2013
Pohja
2 dl perunasosejauhetta
2 dl vettä
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sulatettua voita
Täyte
2 sipulia
400 g jauhelihaa
Päällys
3 kananmunaa
4 dl kermamaitoa
juustoraastetta
Valmista ensin pohja.
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja taputtele pohja piirakkavuoan ( 24 cm) pohjalle ja reunoille.
Pilko sipulit ja paista jauhelihankanssa kypsiksi. Mausta jauheliha makusi mukaan.
Kaada jauheliha-sipuli-seos piirakkapohjan päälle.
Sekoita munat ja kermamaito. Lisää halutessasi ripaus suolaa ja/tai pippuria. Kaada seos jauhelihan päälle. Ripottele pinnalle juustoa.
Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kuulostaa konstailemattomalta kunnon piirakalta. Täytyypä kokeilla. Etkö esipaistanut pohjaa? Kypsyykö pohja ilmankin?