27.12.2014
1 tlk kondensoitua maitoa
200 g tummaa suklaata
25 g voita
100 g kuivattuja karpaloita
Keitä kondendoitua maitoa kattilassa noin 5 min. huolellisesti sekoittaen. Lisää maidon joukkoon paloiteltu suklaa ja voi. Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi joukkoon kuivatut karpalot. Kaada seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään pari tuntia, mielellään yön yli. Leikkaa sopivan kokoisiksi annos paloiksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Onpas ihana ja uskomattoman helpon oloinen ohje! Kokeiluun menee!