8.11.2014
4 liivatelehteä
5 dl maustamatonta jogurttia
2 dl puolukoita tai punaherukoita
1 dl kauraleseitä
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl maitoa
Anna liivatelehtien liota runsaassa kylmässä vedessä. Sekoita kulhossa jogurtin joukkoon marjat, leseet ja sokeri. Kuumenna maito ja ota kattila pois levyltä. Puserra liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liota ne kuumennettuun maitoon. Lisää liivateseos ohuena nauhana muiden aineiden joukkoon. Anna seoksen hyytyä annoskulhoissa tai isossa tarjoilukulhossa viileässä vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli. Koristele marjoilla ja tarjoile kylmänä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä