Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Jamon inspiroitu juustokakku

Leipomo: Pola
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_P12625111_600x600.jpg

POHJA
150 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
TÄYTE
3 prk hunaja tuorejuustoa (philadelphia)
2 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
2 tl appelsiinin kuori raastetta
0,5 appelsiinin mehu
2 tl vaniljasokeria
1 prk ranskankermaa

Ihan ensteks myö ammattilaiset inspiroijaan kaapista iritopohjavuuka. Inspiroippa sellanen 20 cm vuuka. Laitappa siihen sitten tuo leivinpaperi. Laitappa reunoille kans. Osimoilleen näin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspiroippa sitten tuosta pohjasta.  Vatkaapa voi ja sokeri osimoilleen vaahdoks. Ja sitten kananmuna mukkaan. Laitappa sitten vielä jauhot ja vatkaappa tasaseks. Laitappa sitten taikina sinne vuukaan pohjalle ja reunoille. Paistappa 200 asteisessa uunisa osimoilleen 10 minuuttia.

Sittehän myö ammattilaiset inspiroijaan täyte. Otappa kananmuna, hyvä otappa toinen.  Erotteleppa kananmunista valakuaine erilisseen kuppiin.

Laitappa sitten loput aineet toiseeen kulhoon ja inspiroippa sekasin. Mutta jätäppä muuten osa siittä sokerista tuon valkuaisen kanssa. Ja sitten vatkataan.  Valkuaisia. Inspiroippa valkuaisista sellanen kova vaahto. Sekotappa se sitten täytteeseen.

Laitappa sitten täyte siihen pohjan päälle. Äläpä laitakkaan ihan täyteen asti. Jätäppä sellanen osimoilleen 1/3 vajjaaks.

Paistappa kakkua 150 asteisessa uunissa osimoilleen  kolome varttia.

Sittempä tulleekin inspiroijun kakun vaikein vaihe. Äläpä otakkaan sitä kakkua poijes uunista. Sammutappa uuni. Annappa kakun olla uunissa vielä osimoilleen tunti.

Myö ammattilaiset tiijetään jotta juustokakun pittää jäähtyä h-y-v-i-n, h-y-v-i-n h-i-t-a-a-s-t-i.  Muutenpa siihen tulleepi railo (kuten kuvassa).

Myö ammattilaiset osataankin sitten inspiroija kakun päälle vaikka millaset koristeet. Laitappa vaikka tomusokeria ja teeppä vaikka marjakastike.

Että osimoilleen näin. Sitten herkutellaan. Saijonaarasta! Saijonaarasta!

Kategoriat:

Juusto- ja hyydykekakutPutous-tempaus
- Helppo 5

Kommentit (5)

pola1.3.2014 08:53

Varmaan sitruunatuorejuustollakin onnistuu 🙂

Marjatassu16.2.2014 21:28

Voiko tähän inspiroida sitruunatuorejuustoa/rahkaa tuon hunajatuorejuuston tilalle?

Spiraali7.2.2014 20:14

Mitäs myö maistajat sanottais? No sanoppa ensteks vaikka, että herkku. Juu, hyvin sanottu. Sanoppa sitten vaikka, että juustokakkuherkku. Juu, se ol osapuilleenki hyvin sanottu, myö maistajat kyl tiijetään!

Kinuskikissa5.2.2014 22:29

Niin ja kiva, että Jamokin sai oman reseptin. Tykkäsin kovasti Jamosta ja Sika Vainolasta myös, harmi etteivät ole enää mukana.

Kinuskikissa5.2.2014 22:23

Loistavasti inspiroitu, miljoonayleisön edessä ja suorassa lähetyksessä. Eipä oo Pärnun pellekoulun opit mennynnä hukkaan!

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa