7.11.2013
Aamupuuronjämät
hieman vettä
tarpeeksi vehnäjauhoja, tai sämpyläjauhoja
suolaa
leivinjauhetta
Lisää aamupuuroon vettä niin että siitä tulee vellimäistä. Lisää tämän jälkeen suola ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Jauhojen määrä riippuu alkuperäisestä puuron määrästä. Taikina saa jäädä löysäksi eikä sitä tarvitse pystyä leipomaan.
Nosta kahdella lusikalla taikina kasoja pellille riittävän kauas toisistaan. taputtele tämän jälkeen jauhotetuin käsin taikinat litteiksi. Pistele vielä haarukalla reikiä tai jaa leivät osiin taikinapyörällä.
Paista uunissa 225 asteessa 10-12 minuuttia kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean värin.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hih :)! Tällä ohjeella pääsisi leipomaan joka aamu ennen koulua. Mutta miten ne tyhjästä ilmestyneet leivät selittäisi… 🙂