Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Gluteeniton ja vehnätön sämpylä

Leipomo: Pola
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20151020_100603-2_600x600.jpg
(1 leipä tai 12 sämpylää)
4,5 dl vettä
2/3 dl öljyä
1/3 dl siirappia
1 pss kuivahiivaa
2 tl suolaa
5,5 dl/330 g Jytte-jauhoja
Lämmitä sevi, öljy ja siirappi reilun kädenlämpöiseksi. Lisää joukkoon jauhot joihin on sekoitettu hiiva ja suola. Vaivaa taikinaa voimakkaasti (jos käytössä on yleiskone siitä on apua) 10-15 minuuttia. Vaivaus kannattaa todellakin tehdä, koska vaivaus synnyttää sitkon jota ilman taikina ei nouse. Taikina on löysähköä. Ei ihan vetelää, mutta ei niin tiukkaa että sitä voisi käsin vaivata. Anna taikinan kohota 30-40 minuuttia. Muotoile leipä voideltuun vuokaan tai muotoile sämpylöitä pellille lusikan avulla. Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
GluteenitonMaidoton

Kategoriat:

Helpot ja nopeatLeivät, sämpylät ja rieskat
- Helppo 0

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa