Kinuskikumppani
Pasteijat
Leipomo: Pola
Gluteeniton ja vehnätön rahkavoitaikina
250 voita
250 maitorahkaa
4 dl tummia jyttejauhoja
1 tl leivinjauhoja
täyte
200 g naudanjauhelihaa
5 dl keitettyä riisiä
kasvisliemikuutio
muita mausteita oman mielen mukaan
Sekoita huoneenlämpöinen voi ja rahka keskenään. Nypi sekaan jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Nosta taikina kylmään ainakin täytteen valmistuksen ajaksi. Taikinan voi myös pakastaa
Paista jauheliha ja mausta kasvisliemikuutiolla. Sekoita riisi ja jauheliha keskenään. Lisää mausteita oman maun mukaan. Riisin ja jauhelihan suhdetta voi myös muuttaa oman maun mukaan.
Jaa rahkavoitaikina puoliksi ja käsittele ensin toinen puoli. Kauli taikina pitkulaiseksi levuksi jonka leveys on keksikertaa niin paljon kuin valmiiden pasteijoiden. Tee taikinan keskelle viiltoja leveyssuunnassa. Laita täytettän pitkittäin levyn keskelle päätyihin asti. Taita ensin toinen reuna täytteen päälle ja voitele se kananmunalla. Taita seuraavaksi toinen rauna ja painele kevysti. Leikkaa pötkö noin viiden sentin paloiksi ja nosta pellille sauma puoli alaspäin. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.
Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (1)
Ei kommentteja.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta