Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Pasteijat

Leipomo: Pola
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20151209_090427_600x600.jpg

Gluteeniton ja vehnätön rahkavoitaikina
250 voita
250 maitorahkaa
4 dl tummia jyttejauhoja
1 tl leivinjauhoja

täyte
200 g naudanjauhelihaa
5 dl keitettyä riisiä
kasvisliemikuutio
muita mausteita oman mielen mukaan

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja rahka keskenään. Nypi sekaan jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Nosta taikina kylmään ainakin täytteen valmistuksen ajaksi.  Taikinan voi myös pakastaa
Paista jauheliha ja mausta kasvisliemikuutiolla. Sekoita riisi ja jauheliha keskenään. Lisää mausteita oman maun mukaan. Riisin ja jauhelihan suhdetta voi myös muuttaa oman maun mukaan.
Jaa rahkavoitaikina puoliksi ja käsittele ensin toinen puoli. Kauli taikina pitkulaiseksi levuksi jonka leveys on keksikertaa niin paljon kuin valmiiden pasteijoiden. Tee taikinan keskelle viiltoja leveyssuunnassa. Laita täytettän pitkittäin levyn keskelle päätyihin asti. Taita ensin toinen reuna täytteen päälle ja voitele se kananmunalla. Taita seuraavaksi toinen rauna ja painele kevysti. Leikkaa pötkö noin viiden sentin paloiksi ja nosta pellille sauma puoli alaspäin. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Gluteeniton

Kategoriat:

JouluMuut suolapalat
- Helppo 1

Kommentit (1)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa