Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo Pola

Pasteijat

19.12.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20151209_090427_600x600.jpg

Gluteeniton ja vehnätön rahkavoitaikina
250 voita
250 maitorahkaa
4 dl tummia jyttejauhoja
1 tl leivinjauhoja

täyte
200 g naudanjauhelihaa
5 dl keitettyä riisiä
kasvisliemikuutio
muita mausteita oman mielen mukaan

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja rahka keskenään. Nypi sekaan jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Nosta taikina kylmään ainakin täytteen valmistuksen ajaksi.  Taikinan voi myös pakastaa
Paista jauheliha ja mausta kasvisliemikuutiolla. Sekoita riisi ja jauheliha keskenään. Lisää mausteita oman maun mukaan. Riisin ja jauhelihan suhdetta voi myös muuttaa oman maun mukaan.
Jaa rahkavoitaikina puoliksi ja käsittele ensin toinen puoli. Kauli taikina pitkulaiseksi levuksi jonka leveys on keksikertaa niin paljon kuin valmiiden pasteijoiden. Tee taikinan keskelle viiltoja leveyssuunnassa. Laita täytettän pitkittäin levyn keskelle päätyihin asti. Taita ensin toinen reuna täytteen päälle ja voitele se kananmunalla. Taita seuraavaksi toinen rauna ja painele kevysti. Leikkaa pötkö noin viiden sentin paloiksi ja nosta pellille sauma puoli alaspäin. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Erityisruokavaliot

Gluteeniton

Kategoriat

JouluMuut suolapalat

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20151209_090427_400x400.jpgPolaPasteijat
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20151008_151619-2_400x400.jpgPolaRuskakakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20151020_100603-2_400x400.jpgPolaGluteeniton ja vehnätön sämpylä
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20150903_183907_400x400.jpgPolaOmenapiirakka, vehnätön
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20150616_212844_400x400.jpgPolaPesto-fetapiirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/9977_20150414_145227_400x400.jpgPolaKerroskiisseli
3

Kommentit (1)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
19.12.2015 23:06

Nämä varmasti maistuvat hyviltä! Itse teen samantapaisia mutta levynä siis en pieninä Pasteijoina. Levylihapiirakka on siis meillä vastaava ja ihan ehdoton maku elämys näin joulun alla. Maukasta joulua siis sinulle myös! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa