Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Ruis-mustikkabrowniet

Leipomo: Piperrys
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_20170115_12_42_26_Rich-1_600x600.jpg

Ohjeen pohjana käytin Humbuugin mustikkabrownie-reseptiä.
Jos sinulla on luottobrownie-resepti, voit käyttää sitä. Vaihda 2/3 jauhoista ruisjauhoiksi ja lisää pellilliseen 5 dl mustikoita

Ohjeesta tulee uunipellillinen (60 cm uuni) brownieita, 20-30 palaa.

300g tummaa suklaata
375 g Sinistä Keijua
6 dl sokeria
3 dl ruisjauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
6 kananmunaa
5 dl mustikoita

Kimaltava vaniljavaahto:

4 dl vispikermaa
400 g vaniljatuorejuustoa
Kimallespraytä

Sulata suklaa ja rasva kattilassa. Yhdistä sokeri, jauhot ja leivinjauho. Lisää sokeri-jauhoseos kattilaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää kananmunat yksitellen huolellisesti sekoittaen. Lisää lopuksi mustikat. Jos käytät pakastemustikoita, voi laittaa ne sekaan kohmeisena, ettei mehu värjää koko taikinaa.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille ja paista 150°C noin tunti.

Jäähdytä brownie ja leikkaa annospaloiksi.

Laita vispikerma ja tuorejuusto sekoitusastiaan, vatkaa kovaksi vaahdoksi.
Koristele annospalat vaahdolla. Suihkauta päälle kimallespraytä.

KasvisruokavalioLiivatteetonPähkinätön

Ainesosat:

MustikkaSuklaaTäysjyvä/ruis

Kategoriat:

JälkiruoatLeivokset
- Helppo 5

Kommentit (5)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa