21.1.2017
Ohjeen pohjana käytin Humbuugin mustikkabrownie-reseptiä.
Jos sinulla on luottobrownie-resepti, voit käyttää sitä. Vaihda 2/3 jauhoista ruisjauhoiksi ja lisää pellilliseen 5 dl mustikoita
Ohjeesta tulee uunipellillinen (60 cm uuni) brownieita, 20-30 palaa.
Kimaltava vaniljavaahto:
4 dl vispikermaa
400 g vaniljatuorejuustoa
Kimallespraytä
Sulata suklaa ja rasva kattilassa. Yhdistä sokeri, jauhot ja leivinjauho. Lisää sokeri-jauhoseos kattilaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää kananmunat yksitellen huolellisesti sekoittaen. Lisää lopuksi mustikat. Jos käytät pakastemustikoita, voi laittaa ne sekaan kohmeisena, ettei mehu värjää koko taikinaa.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille ja paista 150°C noin tunti.
Jäähdytä brownie ja leikkaa annospaloiksi.
Laita vispikerma ja tuorejuusto sekoitusastiaan, vatkaa kovaksi vaahdoksi.
Koristele annospalat vaahdolla. Suihkauta päälle kimallespraytä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Kinuskiemo <3