Kinuskikumppani
Ruis-mustikkabrowniet
Leipomo: Piperrys
Ohjeen pohjana käytin Humbuugin mustikkabrownie-reseptiä.
Jos sinulla on luottobrownie-resepti, voit käyttää sitä. Vaihda 2/3 jauhoista ruisjauhoiksi ja lisää pellilliseen 5 dl mustikoita
Ohjeesta tulee uunipellillinen (60 cm uuni) brownieita, 20-30 palaa.
3 dl ruisjauhoja
Kimaltava vaniljavaahto:
4 dl vispikermaa
400 g vaniljatuorejuustoa
Kimallespraytä
Sulata suklaa ja rasva kattilassa. Yhdistä sokeri, jauhot ja leivinjauho. Lisää sokeri-jauhoseos kattilaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää kananmunat yksitellen huolellisesti sekoittaen. Lisää lopuksi mustikat. Jos käytät pakastemustikoita, voi laittaa ne sekaan kohmeisena, ettei mehu värjää koko taikinaa.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille ja paista 150°C noin tunti.
Jäähdytä brownie ja leikkaa annospaloiksi.
Laita vispikerma ja tuorejuusto sekoitusastiaan, vatkaa kovaksi vaahdoksi.
Koristele annospalat vaahdolla. Suihkauta päälle kimallespraytä.
Ainesosat:
Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (5)
Ei kommentteja.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta