23.9.2015
Alkuperäinen resepti löytyy täältä.
Pellillinen pizzaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
3 dl turkkilaista jugurttia
3 rkl öljyä
Täyte:
2 dl paseerattua tomaattia
300 g paistettua jauhelihaa
150 g juustoraastetta
Basilikaa
Mittaa jauhot ja suola astiaan, sekoita kevyesti. Mittaa päälle jugurtti, sekoita, kunnes taikina on tasainen.
Mittaa taikinaan öljy ja sekoita, kunnes taikina on tasainen.
Taputtele jauhotuilla käsillä taikina leivinpaperille pellin kokoiseksi levyksi.
Levitä paseerattu tomaatti, jauheliha ja juustoraaste tasaisesti pohjan päälle.
Ripottele basilika päälle.
Paista 200 °C n. 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä