11.9.2016
50 cm uunin syvä pellillinen
1 l täysmaitoa
4 munaa
1 tl suolaa
0,5 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
400-500 g omenoita
Valmista pannaritaikina. Sekoita maitoon munat, mausteet, jauhot ja kaurahiutaleet. Jätä turpoamaan siksi aikaa, kun kuorit (kotimaisia omenoita ei välttämättä tarvitse kuoria) ja paloittelet omenat pieniksi kuutioiksi. Levitä omenakuutiot tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille ja kaada pannukakkutaikina päälle.
Paista 200-225°C (uunista riippuen) n. 30 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiva pannariohje. Paitsi että taikinaan voi kipata ne jääkaapissa ja jauhokaapissa tiellä olevat erilaiset ”loput”, puuronjämät, jauhopussien pohjat jne., niin myös ne tämän hetken ajankohtaiset omput. Tämä menee pikavauhtia kokeiluun. Hyvännäköiseksi paistunut tuo lautasella oleva pala. Nam! 🙂