11.9.2016
50 cm uunin syvä pellillinen
1 l täysmaitoa
4 munaa
1 tl suolaa
0,5 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
400-500 g omenoita
Valmista pannaritaikina. Sekoita maitoon munat, mausteet, jauhot ja kaurahiutaleet. Jätä turpoamaan siksi aikaa, kun kuorit (kotimaisia omenoita ei välttämättä tarvitse kuoria) ja paloittelet omenat pieniksi kuutioiksi. Levitä omenakuutiot tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille ja kaada pannukakkutaikina päälle.
Paista 200-225°C (uunista riippuen) n. 30 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiva pannariohje. Paitsi että taikinaan voi kipata ne jääkaapissa ja jauhokaapissa tiellä olevat erilaiset ”loput”, puuronjämät, jauhopussien pohjat jne., niin myös ne tämän hetken ajankohtaiset omput. Tämä menee pikavauhtia kokeiluun. Hyvännäköiseksi paistunut tuo lautasella oleva pala. Nam! 🙂