20.6.2015
Valmis pizzapohja (23 x 35 cm)
200 g Valion maustettua vaniljarahkaa
100 g valkosuklaata
300 g pensasmustikoita
Tomusokeria koristeluun
Aseta valmis pizzapohja grillin kestävälle pellille tms. astiaan.
Levitä päälle vaniljarahka, rouhittu valkosuklaa ja marjat.
Lämmitä grilliä täydellä teholla kaikilla polttimoilla kansi kiinni n. 5 minuutin ajan.
Laita pizza grilliin ja vähennä liekki noin 1/2 – 1/3. Grillaa kansi kiinni, kunnes pohja on kypsä (n. 20 minuuttia). Itse käänsin pohjaa n. 5 minuutin välein, koska puolet grillistä on parilaa ja puolet ritilää.
Siivilöi päälle tomusokeria.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Mikä keksintö! Enpä ainakaan itse ole tullut ajatelleeksi,että pizza voi olla myös makea luomus! 🙂