24.4.2015
5 | dl | Jauhoja |
2 | dl | Sokeria |
2½ | tl | Leivinjauhetta |
2½ | tl | Vaniljasokeria |
2½ | dl | Maitoa |
3 | Munaa | |
150 | g | Sulatettua voita |
1 | dl | Sitruunamehua |
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet nopeasti sekoittaen. Huom! Älä sekoita liikaa, kakusta tulee silloin liian tiivis. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun (itse käytän vuoan jauhotukseen tummia mannasuurimoja) kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tehnyt tällä ohjeella muutaman kerran, välillä vähän muunnellen. Juuri nyt uunissa mutta korvasin sokerin ruskealla ruokosokerilla, lisäsin 0,5dl hasselpähkinälevitettä ja -esanssia hiukan…katsellaan mitä tällä kertaa tulee ☺️