Kinuskikumppani
Kinkkuvoikkarit
Leipomo: Piperrys
Punasipulihilloke:
100-200 g punasipulia
1 rkl öljyä
1 rkl sokeria
1 rkl etikkaa tai viinietikkaa
1 tl suolaa
1/2 tl jauhettua pippuria
Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Laita kattilaa sipulirenkaat, öljy ja sokeri. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Ota kattila pois liedeltä ja lisää etikka ja mausteet. Sekoita. Anna jäähtyä. Säilytä hilloke jääkaapissa.
Voileipiä varten tarvitset:
Tummaa leipää (itse käytin saaristolaisleipää)
Sinappia
Joulukinkkua
Punasipulihilloketta
Rucolaa
Oliiviöljyä
Leikkaa leivät annospaloiksi ja voitele leivät sinapilla. Leikkaa kinkusta ohuita siivuja ja aseta leivän päälle. Asettele kinkun päälle n. teelusikallinen sipulihilloketta ja rucolaa. Voit halutessasi lorauttaa päälle oliiviöljyä.
Ainesosat:
Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (3)
Ei kommentteja.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta