27.12.2015
Punasipulihilloke:
100-200 g punasipulia
1 rkl öljyä
1 rkl sokeria
1 rkl etikkaa tai viinietikkaa
1 tl suolaa
1/2 tl jauhettua pippuria
Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Laita kattilaa sipulirenkaat, öljy ja sokeri. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Ota kattila pois liedeltä ja lisää etikka ja mausteet. Sekoita. Anna jäähtyä. Säilytä hilloke jääkaapissa.
Voileipiä varten tarvitset:
Tummaa leipää (itse käytin saaristolaisleipää)
Sinappia
Joulukinkkua
Punasipulihilloketta
Rucolaa
Oliiviöljyä
Leikkaa leivät annospaloiksi ja voitele leivät sinapilla. Leikkaa kinkusta ohuita siivuja ja aseta leivän päälle. Asettele kinkun päälle n. teelusikallinen sipulihilloketta ja rucolaa. Voit halutessasi lorauttaa päälle oliiviöljyä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Punasipuli on ihana sipuli ja tuo reseptin hilloke varmasti myös. Kiva ekstra juurikin tumman leivän ja kinkun kanssa. Tämä menee kokeiluun. Toiseen leipään hillokkeen alle kinkkua, toiseen hyvää juustoa. Kiitos! 🙂