Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Kinkkuvoikkarit

Leipomo: Piperrys
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/5315_WP_0012932_600x600.jpg

Punasipulihilloke:
100-200 g punasipulia
1 rkl öljyä
1 rkl sokeria
1 rkl etikkaa tai viinietikkaa
1 tl suolaa
1/2 tl jauhettua pippuria

Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Laita kattilaa sipulirenkaat, öljy ja sokeri. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Ota kattila pois liedeltä ja lisää etikka ja mausteet. Sekoita. Anna jäähtyä. Säilytä hilloke jääkaapissa.

Voileipiä varten tarvitset:

Tummaa leipää (itse käytin saaristolaisleipää)
Sinappia
Joulukinkkua
Punasipulihilloketta
Rucolaa
Oliiviöljyä

Leikkaa leivät annospaloiksi ja voitele leivät sinapilla. Leikkaa kinkusta ohuita siivuja ja aseta leivän päälle. Asettele kinkun päälle n. teelusikallinen sipulihilloketta ja rucolaa. Voit halutessasi lorauttaa päälle oliiviöljyä.

LiivatteetonMunatonPähkinätön

Ainesosat:

Täysjyvä/ruis

Kategoriat:

JouluPizzat, voileivät, iltapalat
- Helppo 3

Kommentit (3)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa