7.9.2015
2 dl sokeria
150 g voita
1,5 dl vettä
5 dl jauhoja
3 munaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 sitruunan raastettu kuori
1/2 sitruunan mehu
Kiehauta vesi ja voi kattilassa niin että voi sulaa. Jäähdytä.
Raasta sitruunan kuori ja purista mehu, lisää vesi-voi -seokseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää vesi-rasva-sitruuna -seos muna-sokerivaahtoon, sekoita.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne siivilän läpi taikinaan, sekoita tasaiseksi.
Paista voidellussa ja jauhetetussa vuoassa 175 °C 45 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä