14.12.2015
n. 15 kpl
1,75 dl kondensoitua maitoa (fudgeista ylijäänyt loppupurkki)
200 g tummaa suklaata (itse käytin taloussuklaata)
1/2 plo Lidlin appelsiiniaromia (ohje: 1/2 – 1 plo 0,5 l nestettä)
Laita kondensoitu maito ja suklaarouhe mikronkestävään kulhoon.
Lämmitä korkeintaan 30 sekunnin pätkissä, sekoita aina lämmitysten välillä.
Kun suklaa on sulanut ja massa tasaista, lisää joukkoon aromi.
Öljyä leivinpaperi. Kaada massa leivinpaperin päälle n. 15 x 15 cm kokoiseen astiaan.
Anna jähmettyä jääkaapissa useampi tunti. Leikkaa öljytyllä veitsellä paloiksi.
Säilytä jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä