18.7.2015
Tarvitset:
Tiiviisti suljettavan pussin (esim. Minigrip)
Isomman pussin jäitä ja suolaa varten
Litran verran jäitä
Desin verran karkeaa merisuolaa (tavallinenkin suola käy)
Talvirukkaset tai pyyhkeen
2 dl Ruokakermaa (10% rasvaa)
2 rkl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
Mittaa kerma ja sokerit pienempään tiiviisti suljettavaan pussiin. Sulje pussi.
Mittaa jäät ja suola isompaan pussiin. Aseta pienempi pussi isomman pussin sisälle.
Sulje isompi pussi tiiviisti.
Meillä homma hoitui mainospussilla ja pussinsulkijalla
Ravistele isompaa pussia 10-15 minuutin ajan. Käytä talvihanskoja tai pyyhettä paleltumavammojen välttämiseksi. Voit tarkastaa välillä, onko jäätelön koostumus sopivaa.
Nauti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kylläpä on vekkuli ohje! Erikoinen ja todellakin todelliseen jäätelö tarpeeseen. Kuulostaa ihan sellaiselta kaikkine talvihanskoineen, että on pakko joku kerta kokeilla 🙂 harvemmin sitä meinaan kesällä rukkaset käteen työnnetään!