30.6.2015
N. 2 litraa valmista jäätelöä
8 dl vispikermaa
1 prk kondensoitua maitoa
0,75 dl glukoosisiirappia
teelusikan kärjellinen suolaa
1 pötkö Fazerina-keksejä
Vatkaa kerma vaahdoksi. Rouhi keksit karkeaksi rouheeksi. Lisää kermavaahtoon kondensoitu maito, glukoosisiirappi, suola ja keksimurut.
Sekoittele lastalla varovasti sekaisin.
Pakasta kannellisessa astiassa vähintään kahdeksan tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Tänään selvisi, miksi jäätelö on kivikovaa: glukoosisiirappi löytyi astian pohjalta (glukoosisiirapin tehtävä massassa on tehdä siitä pehmeä ja hileetön). Vaatii vielä tuotekehitystä tämäkin ohje…
Eli lisää jätskiä tiedossa, slurps!