
30.6.2015
N. 2 litraa valmista jäätelöä
8 dl vispikermaa
1 prk kondensoitua maitoa
0,75 dl glukoosisiirappia
teelusikan kärjellinen suolaa
1 pötkö Fazerina-keksejä
Vatkaa kerma vaahdoksi. Rouhi keksit karkeaksi rouheeksi. Lisää kermavaahtoon kondensoitu maito, glukoosisiirappi, suola ja keksimurut.
Sekoittele lastalla varovasti sekaisin.
Pakasta kannellisessa astiassa vähintään kahdeksan tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Tänään selvisi, miksi jäätelö on kivikovaa: glukoosisiirappi löytyi astian pohjalta (glukoosisiirapin tehtävä massassa on tehdä siitä pehmeä ja hileetön). Vaatii vielä tuotekehitystä tämäkin ohje…
Eli lisää jätskiä tiedossa, slurps!