13.10.2018
Keksitaikinapallerot kikherneistä
noin 15 palleroa
30 minuuttia
noin 100 g purkkikikherneitä valutettuna
3 rkl ruokosokeria
3 rkl sokeritonta maapähkinävoita
ripaus vaniljasokeria
1 rkl maitoa (vegaanisena: jokin kasvimaito esim. kaura- tai mantelimaito)
2 rkl kaurahiutaleita
ripaus suolaa
pinnalle pistaasipähkinärouhetta
Valuta ja huuhtele kikherneet lävikössä. Sekoita kaikki ainekset pistaasipähkinärouhetta lukuun ottamatta tehosekoittimessa, kunnes massa muuttuu tasaiseksi. Pyörittele massasta pieniä palloja ja kierittele ne pähkinärouheessa. Pallerot säilyvät jääkaapissa kannellisessa astiassa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tämän reseptin esilletuomisesta kikherneet varmasti kiittävät. Ja me, jotka emme ehkä ole tehneet paljon tuttavuutta kikherneiden kanssa, mutta arvostamme terveellistä herkuttelua ja olemme ennakkoluulottomia, teemme kokeilemispäätöksen. Kuulostaa ehdottomasti testaamisen arvoiselta. Ja tätä helpompaa reseptiä on vaikea löytää! Kiinnostavien reseptien tekolistalle! 🙂