21.12.2013
Pikkujoulukakun pohja:
Kinuskikissan mehevä suklaakakkupohja
Täyte:
Kinuskikissan suklaatäyte Pandan tummasuklaasta
Valkoinen kreemi Kinuskikissan ohjeiden mukaisesta kuorrutteen alle
Koristelu:
Punaista Renshaw-sokerimassaa
Punainen tomuväri
Kinuskikissan ohjeiden mukaisesti tehty joulutähdet
Valkoinen sokerimassa
Musta elintarviketussi
Vihreää ja keltaista elintarvikeväriä
Marmoroitu kuorrute on tehty Kinuskikissan ohjeiden mukaisesti, käyttäen muottina lehtimuottia. Käytin hieman liikaa punaista sokerimassaa, sillä olisin halunnut kuorrutteeseen enemmän punaista raitaa. Jos haluaa enemmän valkoista, kannattaa valkoisesta sokerimassa”pötköstä” tehdä hieman paksumpi kuin punaisesta. Muuten samanlailla tehdä marmoroitukuorrute kuin Kinuskikissa neuvoo. Tontun silmiin on käytetty mustaa elintarviketussia. Tontun vartalon ja pään tein valkoisesta massasta, ja kaulin vain sopivan kokoisen paidan ja hatun, jotka kieputin tontun pään ja vartalon ympärille ja kiinnitin sokerikuorrutteella. Sokerimassakukkien lehdet on värjätty vihreällä elintarvikevärillä ja tehty lehtimuotilla. Kukkien keskustaan värjäsin valkoista sokerimassaa keltaisella elintarvikevärillä ja pyörittelin massasta pieniä keltaisia palloja.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos! 🙂 Oli kaikki, kukat ja tonttu, syötäviä. Kaikki oli tehty sokerimassasta.