16.8.2014
Noin 15 täytekeksiä
Keksipohjat:
125g voita tai margariinia
1½dl sokeria
1 muna
2½dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
1dl mustikkavalkosuklaata
täyte:
100g vaniljatuorejuustoa
1/4dl soseutettuja mustikoita
1dl tomusokeria
koristelu:
50g valkosuklaata
1. Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen.
2. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri, vatkaa muna sekaan.
3. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään, lisää taikinaan.
4.Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon.
5. Muotoille keksit ja paista 5-10 minuuttia uunin keskitasossa.
6. Voit tehdä täytteen valmiiksi jääkaappiin odottamaan keksien jäähtymistä. Sekoita ainekset keskenään ja laita jääkaappiin. Jos täyte jää vähän löysäksi lisää tuorejuustoa.
6. Täytä keksit. Sulata suklaa ja koristele
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä