21.6.2015
1 paketti saaristolaislimppua tai jotain samankaltaista
korppukinkkua (muukin kinkku käy)
puolikas kurkkua (jämät voi syödä)
maustamatonta tuorejuustoa puolisen purkkia
tilliä
mustapippuria
sitruunapippuria
sitruunamehua
Valmistus: Sekoita tuorejuustoon tilli, sitruunapippuri, mustapippuri ja sitruunaa (kaikkia maun mukaan). Saaristolaisleivän palat puolitetaan kolmion muotoiseksi ja niihin taitetaan päälle pala korppukinkkua. Sitten siihen levitetään päälle tuorejuustoa aika paksu kerros. Sitten kuoritaan kurkku juustohöylällä ja kuorimisen jälkeen juustohöylällä tee ohuita siivuja kurkusta (leveys n. 1-2cm pituus noin 5-7cm). Siivut työnnetään osittain tuorejuuston sisään pystypäin spiraalin muotoon. Nauti1
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä