21.6.2015
1 paketti saaristolaislimppua tai jotain samankaltaista
1 paketti kylmäsavulohta
maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria
sitruunapippuria
tilliä (voi käyttää myös kaupan kuivattua)
Valmistus: Tee tuorejuusto. Sekoita tuorejuustoon tilliä ja pippurit. Leikkaa leivän palaset puoliksi (yksi pala n.7x4cm) ja levitä tuorejuustoa jokaisen puolitetun palan päälle reilusti. Leikkaa kylmäsavulohesta noin 3cm paksuisia ja 12cm pituisa paloja ja taita ne puoliksi tuorejuuston päälle. Ripottele päälle tilliä ja pippuria maun mukaan. Nauti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä