29.4.2015
Aineet:
vajaa levy Marabou Daim suklaata
2dl vehnäjauhoja
1dl sokeria
2 kananmunaa
150g voita
1tl leivinjauhetta
1tl vanilliinisokeria
Valmistus:
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ja vatkaa varovasti muna-sokerivaahtoon. Sulata voi mikrossa ja lisää joukkoon. Annostele taikina pieniin muffinssivuokiin (isommatkin käy) ja täytä vuoat puoleen väliin. Rouhi Daim-suklaa aika pieniksi paloiksi ja ripottele vuokiin niin että taikina suurin piirteen peittyy. Sitten täytä vuoat ja ripottele vielä päällekin suklaata. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hei! Jos sinulla on käytettävissäsi kuvanmuokkausohjelma, esim. Gimp, saat pienennettyä tiedostokokoa rajaamalla kuvaa ja/tai exporttaamalla kuvan uudelleen hieman heikompilaatuisena. Laadun pienentäminen (sadasta prosentista) 90 prosenttiin yleensä riittää, eikä eroa edes havaitse. Ohjelma yleensä kysyy, minkä laatuisena haluat kuvan, siinä vaiheessa, kun muut muokkaukset on tehty ja olet valinnut exportata (suomeksi yleensä Vie). Joistain kameroista voi myös kameran asetuksista valita pienemmän resoluution, jolloin tiedostokokokin pienenee. Reseptisi vaikuttaa herkulliselta, pitää ottaa käyttöön! 🙂