13.2.2016
Taikina:
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
150 g voita
2 rkl kylmää vettä
1 tl vaniljasokeria
☆Sekoita taikinan ainekset keskenään ja jaa se muffinssipellin koloihin. Laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.
☆Esipaista pohjia 225 asteisessa uunissa 10 min. Laske uunin lämpö 150 asteeseen.
Raparperitäyte:
600 g raparperia
1 dl sokeria
1 tl kanelia
1 rkl perunajauhoja
1/2 dl kookoshiutaleita
☆Keitä kiisseli ja lisää kookoshiutaleet valmiiseen kiisseliin.
☆Levitä kiisseli pohjien päälle.
Marenki:
4 valkuaista
2 dl sokeria
☆Vatkaa valkuaiset ja lisää sokeri vähitellen.
☆Pursota leivosten päälle ja paista 20 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kauniit leivokset!