5.3.2016
Raikas pikkuinen smoothiekakku
Pohja :
80 g kaurakeksimurskaa
2-3 rkl voisulaa
Täyte :
1,5 banaania
150 g mustikoita
200 g kermaviiliä
3,5 liivatelehtiä
2 rkl sitruunamehua
tomusokeria oman maun mukkaan
Tee keksipohja ja laita se irtopohjavuoan pohjalle. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Tee smoothie ja lisää joukkoon kuumennettuun sitruunamehuun liotetut liivatteet hyvin samalla sekoittaen. Hyydytä jääkaapissa. Koristele ja nauti!
9
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Kiitos! Irtopohjavuoka on tosiaan melko pieni, olisikohan 16 cm halkaisija! Tämmönen sopivan kokoinen, ettei jää kaappiin pyörimään kakkua yhden syönnin jälkeen 😀