5.3.2016
Raikas pikkuinen smoothiekakku
Pohja :
80 g kaurakeksimurskaa
2-3 rkl voisulaa
Täyte :
1,5 banaania
150 g mustikoita
200 g kermaviiliä
3,5 liivatelehtiä
2 rkl sitruunamehua
tomusokeria oman maun mukkaan
Tee keksipohja ja laita se irtopohjavuoan pohjalle. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Tee smoothie ja lisää joukkoon kuumennettuun sitruunamehuun liotetut liivatteet hyvin samalla sekoittaen. Hyydytä jääkaapissa. Koristele ja nauti!
9
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos! Irtopohjavuoka on tosiaan melko pieni, olisikohan 16 cm halkaisija! Tämmönen sopivan kokoinen, ettei jää kaappiin pyörimään kakkua yhden syönnin jälkeen 😀