4.2.2016
Ohje:
115 g voita
200 g tummaa suklaata
1/2 dl maapähkinävoita
1/2 dl kaakaojauhetta
3 kananmunaa
2 1/2 dl intiaanisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 1/2 dl täysjyväkaurajauhoja
Päälle :
1 1/2 dl maapähkinävoita
1/2 dl tomusokeria
1/2 tl vaniljasokeria
Sulata voi ja suklaa, sekoita joukkoon maapähkinävoi. Lisää kaakaojauhe ja munat yksitellen joukkoon. Lisää loput ainekset.
Levitä uunivuokaan ja lisää päälle kuorrutuksen keskenään sekoitetut ainekset.
Paista 200-asteessa n 30min.
(Päällä suolakiteitä leikkaamassa makeutta.)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Voiko tavallista sokeria käyttää intiaanisokerin sijasta, tai ehkä fariinisokeria?