13.3.2016
Pohja:
200 g suklaakeksejä
75 g voisulaa
☆ Hienonna keksit vahvassa muovipussissa kaulinta apuna käyttäen. Lisää joukkoon sulatettu voi ja levitä seos irtopohjavuoan pohjalle.
Valkosuklaamousse:
200 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vispikermaa
0,5 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1tl vaniljaesanssia
3 liivatelehteä
2 rkl maitoa
☆ Vatkaa vispi vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita tuorejuuston kanssa. Lisää seos kerman joukkoon varovasti nostellen. Lisää sokerit. Sulata liotetut liivatteet kiehautettuun maitotilkkaan. Kääntele liivateseos massan joukkoon. Levitä tasainen kerros keksipohjan päälle ja anna hyytyä 1-2 h.
Maitosuklaamousse:
200 g maitosuklaata
40 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vispikermaa
1/2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 maustemitta suolaa
4 liivatelehteä
2 rkl kaakaota
☆ Valmista kuten edellinen mousse. Levitä toisen moussen päälle ja hyydytä pari tuntia.
Tummasuklaa-ganache:
150 g tummaa suklaata
1 rkl voita
3/4 dl vispikermaa
☆ Kiehauta kerma ja kaada hienoksi pienityn suklaan päälle. Lisää voi nokare ja anna seisoa pari minuuttia. Sekoita seos tasaiseksi ja valuta haluamallasi tavalla kakun päälle.
Koristeena kokoelma Kinder-suklaaherkkuja, suklaarusinoita, vohveleita ja valkosuklaa-kuorrutteisia banaanilastuja.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nam, hyvältä näyttää! Kindersuklaa kakku on kyllä niin suosittu juttu, pitäisi varmasti itsekin koittaa leipoa joskus 😉