11.7.2014
Pohja :
150 g voita
1dl sokeria
1 muna
2dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Täyte:
1 1/2 prk Pirkka-säilykepäärynää
2prk Valion päärynäkinuski-rahkaa
1 Valion Aurajuusto-kolmio
Hiukan sokeria (itse en laittanut )
2 munaa
Vaahdota ensin voi ja sokeri ja lisää sitten kananmuna hyvin vatkaten.Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinaan.Levitä taikina voidellulle piirakkavuokan pohjalle ja reunoille.(itselläni oli 28cm halkasijaltaan oleva vuoka ).
Viipaloi päärynät ja lado ne pohjan päälle limittäin.
Päärynöiden päälle murusta (tai viipaloi ) Aura-juusto.
Sekoita rahkat ja munat hyvin sekaisin ja lisää sokeria mikäli tarvii.(tämä on maku asia)
Kaada rahka-munaseos tortun päälle ja paista uunin alatasolla 200c n.30-40 min.kunnes piirakka on kauniin ruskea.
Tarjoile kylmänä.
Mikäli käytät Valion maustettuja rahkoja,et tarvitse kananmunaa täytteeseen sidosaineeksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Arvaan, että Aura, päärynä ja kinuski sopivat yhteen. Piirakka näyttää herkulliselta. Sen hetki koittaa, kunhan palataan kotikonnuille.