24.6.2017
Pohja:
18cm vuoka
200g voita
100g sokeria
100g fariinisokeria
3 munaa
180g vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat vuorotellen jauhojen kanssa. Paista kakkua 175 asteessa noin tunti. Fariinisokeri tuo pohjaankin ihanaa kinuskimaista makua, mutta sen voi korvata tavallisella sokerilla.
Täyte:
Kuorrute:
Tämä kuorrute on ihan superhuippu keksintö! Se on yksi minun suosikkiohjeitani. Ohje löytyy alunperin täältä: http://www.kinuskikissa.fi/fudge-kuorrute/
Kiitos Kinuskikissalle huippuohjeesta!
Ihanaa kesää kaikille!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä