24.6.2017
Pohja:
18cm vuoka
200g voita
100g sokeria
100g fariinisokeria
3 munaa
180g vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat vuorotellen jauhojen kanssa. Paista kakkua 175 asteessa noin tunti. Fariinisokeri tuo pohjaankin ihanaa kinuskimaista makua, mutta sen voi korvata tavallisella sokerilla.
Täyte:
Kuorrute:
Tämä kuorrute on ihan superhuippu keksintö! Se on yksi minun suosikkiohjeitani. Ohje löytyy alunperin täältä: http://www.kinuskikissa.fi/fudge-kuorrute/
Kiitos Kinuskikissalle huippuohjeesta!
Ihanaa kesää kaikille!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä