13.4.2015
Pohja:
50 g margariinia
3/4 dl sokeria
1/2 muna
0,5 dl Myllyn paras kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
Täyte:
300 g rahkaa
150 g tuorejuustoa
1 dl sokeria
1/2 rkl vaniljasokeria
1 rkl sitruunamehua
1 rkl perunajauhoja
1 dl marjoja
1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
2. Lisää muna voimakkaasti vatkaten
3. Lisää kuivat aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi
4. Kaada taikina leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle, koko 20 cm
5. Valmista täyte sekoittamalla kaikki täytteen ainekset yhteen
6. Kaada täyte pohjan päälle
7. Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2532 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1473 tähteä