13.4.2015
Pohja:
50 g margariinia
3/4 dl sokeria
1/2 muna
0,5 dl Myllyn paras kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
Täyte:
300 g rahkaa
150 g tuorejuustoa
1 dl sokeria
1/2 rkl vaniljasokeria
1 rkl sitruunamehua
1 rkl perunajauhoja
1 dl marjoja
1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
2. Lisää muna voimakkaasti vatkaten
3. Lisää kuivat aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi
4. Kaada taikina leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle, koko 20 cm
5. Valmista täyte sekoittamalla kaikki täytteen ainekset yhteen
6. Kaada täyte pohjan päälle
7. Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä