14.4.2015
Perunarieskat (noin 15 kpl)
5 dl perunamuussia
1 muna
1 dl Myllyn paras kaurahiutaleita
0,5 dl kauraleseitä
2 dl sämpyläjauhoja
Lisää perunamuusin sekaan muna ja sekoita hyvin. Sekoita mukaan vielä kaurahiutaleet ja -leseet sekä sämpyläjauho. Muodostele taikinasta pyöreitä n. 1 cm paksuja rieskoja ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Parhaita heti tuoreena.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kyllä aivan ehdottomasti laitetaan! 🙂