14.4.2015
Perunarieskat (noin 15 kpl)
5 dl perunamuussia
1 muna
1 dl Myllyn paras kaurahiutaleita
0,5 dl kauraleseitä
2 dl sämpyläjauhoja
Lisää perunamuusin sekaan muna ja sekoita hyvin. Sekoita mukaan vielä kaurahiutaleet ja -leseet sekä sämpyläjauho. Muodostele taikinasta pyöreitä n. 1 cm paksuja rieskoja ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Parhaita heti tuoreena.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kyllä aivan ehdottomasti laitetaan! 🙂