14.4.2015
Perunarieskat (noin 15 kpl)
5 dl perunamuussia
1 muna
1 dl Myllyn paras kaurahiutaleita
0,5 dl kauraleseitä
2 dl sämpyläjauhoja
Lisää perunamuusin sekaan muna ja sekoita hyvin. Sekoita mukaan vielä kaurahiutaleet ja -leseet sekä sämpyläjauho. Muodostele taikinasta pyöreitä n. 1 cm paksuja rieskoja ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Parhaita heti tuoreena.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kyllä aivan ehdottomasti laitetaan! 🙂