20.11.2017
AINEKSET (16 kpl)
2 pkt lehtitaikinaa (pakaste)
2 prk paiston kestävää marmeladia (itselläni oli päärynä-kinuskia Lidl:stä)
2 dl vaniljakreemijauhetta
6 dl vettä
kananmunaa voiteluun
KUORRUTUKSEEN
3 dl tomusokeria
2 rkl vettä
(pastaväriä halutessasi)
VALMISTUS
Sulata taikinat pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa vaniljakreemi. Kun taikinat ovat melkein sulia niin levitä niiden keskelle rivi marmeladia ja viereen rivi vaniljakreemiä. Voitele reunat kananmunalla. Paista 200 asteessa keskitasolla noin 10-12 minuuttia. Koristele halutessasi JÄÄHTYNEET viinerit tomusokerikuorrutteella.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kinuskiemo: Juu, siis ihan niitä torttutaikinalevyjä enkä kaulinut niitä yhtään vaan siitä vaan sulatin ja marmeladi ja vaniljakreemi päälle. Voihan niitä tietysti kaulia ja leikata puoliksikin, mutta halusin nyt kokeilla pääseekö ihan tosi helpolla 🙂