27.11.2017
AINEKSET
200 g rasvaa
2 dl sokeria
3 munaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
4 dl vehnäjauhoja
50 g rouhittua maitosuklaata
50 g rouhittua valkosuklaata
3 (yli)kypsää banaania
VALMISTUS
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen siivilän läpi taikinaan. Lisää suklaarouheet ja banaanimössö. Sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun (ja korppujauhotettuun) (rengas)vuokaan. Paista kakkua 175 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 50 minuuttia. Voit kokeilla kypsyyttä puutikulla – kun tikkuun ei tartu taikinaa niin kakku on kypsä. Anna jäähtyä hetki, kumoa ja anna jäähtyä vuoassa. Poista vuoka ja nauti hyvän kahvin tai vaikka kaakaon kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Banaanikakkujen ystävälle kiva vinkki lisätä vaihteeksi taikinaan suklaata. 🙂 Kakku säilyy varmasti banaanin ja suklaan ansiosta mehevänä muutamankin päivän?