26.10.2017
3 ½ dl puolikarkeita vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl kevytmaitoa
100 g sulatettua margariinia/ 1 dl pullomargariinia
2 kpl kananmunaa
3 dl (1 pss) pakastemustikoita
KUORRUTUS
2,5 dl Flora Vispiä
1 rkl vaniljakreemijauhetta
(pastaväriä halutessasi)
Sekoita kuivat aineet (vehnäjauhot, sokeri, vaniljasokeri, leivinjauhe). Lisää muut aineet ja sekoita. Lisää viimeiseksi mustikat varovasti lusikalla sekoittaen. Nostele taikina muffinivuokiin. Paista 200 asteessa 16-18min.
Kermavaahdosta saa kivan pursotettavaa lisäämällä siihen vaniljakreemijauhetta. Värjäsin vielä kuorrutteen punaisella ja sinisellä pastavärillä. Käytin kaupasta ostettavaa Dr. Oetkerin pastaväriä (myydään kolmen värin paketissa), mutta niitä sai laittaa todella reilusti, joten suosittelen käyttämään leivontatarvikeliikkeistä saatavia pastavärejä – ne ovat ”tehokkaampia”.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Anu: tuossa alemmassa kuvassa on kaikki eli 12 kpl sain minä tehtyä 🙂