26.10.2017
2 pkt (a 500 g) valmista voitaikinaa (EI valmiita levyjä!)
1 prk (680 g) X-tra paprikapastakastiketta
1 pkt (150 g) Kotivara pepperoni-salamia
400 g jauhelihaa
1 prk (227/140 g) Rainbow pieniä ananaspaloja
1 pss (500 g) 23% X-tra juustoraastetta
valkosipulijauhetta
pizzamaustetta/oreganoa
Anna voitaikinoiden sulaa pakkauksen ohjeen mukaan huoneen lämmössä. Paista jauheliha ja lisää sen sekaan pastakastike. Yhdistä ja kaulitse sulaneet taikinat uunipellille leivinpaperin päälle (nostele hiukan reunoille, ei paljon tarvitse). Levitä pohjan päälle jauheliha-pastakastikeseos. Levitä päälle salami-pepperonimakkaroita haluamasi määrä. Valuta ananaksista mehu ja levittele ananakset piirakan päälle. Ripottele päälle valkosipulia ja pizzamaustetta (ja muitakin mausteita halutessasi) ja vielä juustoraaste.
Paista uunissa 200 asteessa 30-45 minuuttia. Seuraa paistumista, koska uunit ovat erilaisia!
Nauti vaikka salaatin kera tai pelkiltään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Arvaan, että kannattaa olla nopeana paikalla, kun tämä piirakka tulee uunista. Tekee varmasti kauppansa nopeassa tahdissa. Ainekset kuulostavat herkullisilta ja tuo runsas juustoraastekerros kruunaa paistoksen. Tällaiset peltipiirakat ovat käteviä. Tulee samalla vaivalla isolle porukalle. 🙂