Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Sydän whoopiesit ystävälle

Leipomo: miimi
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/13727_MG_5752_600x600.jpg

Pohja
100 g huoneenlämpöistä voita
1,5 dl sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
1 tl vanilijasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 prk (120g) smetanaa

Täyte
100 g valkosuklaata
1 dl mansikanmakuista tomusokeria
200 g mascarponea (tai jotain muuta tuorejuustoa)

1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne  voi sokerivaahtoon, varovasti vatkaten tai kääntelemällä nuolijalla. (itse vatkasin hiljaisella teholla). Lisää lopuksi smetana ja sekoita tasaiseksi.
2. Lusikoi taikina pellille sydämen muotoista piparkakkumuottia apuna käyttäen. Piparkakkumuotin reunat kannattaa suihkuttaa vuokaspraylla, niin taikina ei jää kiinni ja menetä muotoaan kun siirryt seuraavaan. Tämä vaihe kesti hetken, mutta kärsivällisyyttä niin tuloskin on hyvä. Painele taikina kevyesti kädellä litteämmäksi. ( ole kuitenkin varovainen ettei muoto häviä)
3. Paista whoopiesit 175 asteessa n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä
4. Tee täyte. Sulata valkosuklaa. Laita tomusokeri ja mascrapone kulhoon ja vatkaa ne tasaiseksi keskenään. Lopuksi lisää valkosuklaa. Jos haluat seoksesta punaisemman värjää täytettä punaisella elintarvikevärillä. ( itse olin kuitenkin väriin tyytyväinen)
5. Pursota täyte puolille leivonnaisista ja paina toinen puoli kanneksi.
6. Jos täytettä jää yli, niinkuin itselläni jäi vähän, voit pursottaa vielä leivonnaisten päälle koristeita.
7. Säilytä leivoksia jääkaapissa.

Kategoriat:

LeivoksetYstävänpäiväYstävänpäivätempaus
- Helppo 1

Kommentit (1)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa