26.5.2015
Mansikka-minttukakku
Pohja
1 pkt (260g) kanelikeksejä tai muita keksejä
1,5 dl marianne rouhetta
100g voita sulatettuna
Täyte
3.5 dl kermaa
2 dl turkkilaistajugurttia
0.5 dl tomusokeria
3 rkl hunajaa
1 tl vanilijasokeria
2.5 dl mansikkasosestta
6 kpl liivatetta
2 rkl marjamehua
päälle
Tuoretta minttua
suklaata lastuina
(mansikoita)
Murkass keksit, lisää mariannerouhe ja voi. Taputtele vuoan pohjalle tasaisesti. Laita jääkaappiin siksi aikaa, kun teet täytteen. Täytteessä vaahdota kerma, lisää kermavaahtoon vanilijasokeri, tomusokeri, jugurtti ja hunaja sekä 2 dl mansikkasosetta. Kiehauta mehu ja sekoita liivatteet mehun joukkoon. Lisää lopuksi liivatteet kermavaahtoseokseen ja kaada täyte pohjan päälle. Tee lopusta mansikkasoseesta raitoja tai pyörteitä kakun pinnalle ja anna kakun hyytyä kylmässä. Koristele kakku tuoreella mintulla ja suklaarouheella tai tuoreille mansikoilla
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kaunis kukkanen ja varmasti maistuva! 🙂