Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Oh sugar

Veriappelsiinikeikauskakku

23.1.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17535_1364493231420_600x600.jpg

Tarvitset:
-3-4 veriappelsiinia (vaihtoehtoisesti 2 verigreippiä)
-0,5 dl fariinisokeria
-2 tl sulatettua voita/margariinia

-3 dl vehnäjauhoja
-0,75 dl hienosokeria
-0,75 dl fariinisokeria
-1 tl leivinjauhetta
-2 munaa
-1 dl oliiviöljyä (voi myös korvata voilla/margariinilla)
-1 dl veriappelsiinin puristettua mehua
-2 tl veriappelsiinin raastettua kuorta

Tee näin:
-voitele vuoka
-sekoita sulatettu voi/margariini fariinisokerin kanssa ja levitä vuoan pohjalle
-raasta yhden veriappelsiinin kuori ja purista mehu talteen
-kuori loput veriappelsiinit, leikkaa siivuiksi ja asettele vuokaan sokeri-voiseoksen päälle
-sekoita kuivat aineet keskenään
-sekoita kulhossa munat ja öljy sekä veriappelsiinin mehu ja kuori
-sekoita kuivat aineet seokseen
-kaada taikina vuokaan veriappelsiinien päälle
-paista uunissa 175° C-asteessa n. 40 min, tai kokeile kypsyys hammastikulla
-anna kakun jäähtyä ennen kumoamista
-tarjoile esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa tai sellaisenaan

Kategoriat

Kahvikakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17535_1364493231420_400x400.jpgOh sugarVeriappelsiinikeikauskakku

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa