Kinuskileipomo Tiinan herkku

Kategoria: Suolaiset piirakat Nähty 90574 kertaa
 
16.02.2016
 
1 kommentti

Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Pähkinätön

LUKIJAN RESEPTIVUOHENJUUSTOPIIRAKKA


Vuohenjuusto! Nam! siis kertakaikkiaan nam! Tai no ei kaikki ole yhtä hyviä kuin tämä mitä tässä piirakassa käytin 🙂

 

POHJA

100 g kylmää voita

2 dl vehnäj

1 tl suolaa

2rkl kylmää vettä

Sekoita jauhot ja suola. Nypi seos rasvasn kanssa murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita.

LEvitä taikina piirakka vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.

TÄYTE:

100 g Keitettyjä ja valutettuja parsakaalia

200 g vuohenjuustoa

1½ kermaa

2 munaa

ripaus mustapippuria ja suolaa.

Sekoita munat ja kerma. Lisää mausteet.  LEvitä parsakaalit taikinan pohjalle ja kaada päälle kermamuna seos.  paloittele vuohenjuusto päälle. Paista 175 asteessa n. 30 min