16.2.2016
POHJA
100 g kylmää voita
2 dl vehnäj
1 tl suolaa
2rkl kylmää vettä
Sekoita jauhot ja suola. Nypi seos rasvasn kanssa murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita.
LEvitä taikina piirakka vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.
TÄYTE:
100 g Keitettyjä ja valutettuja parsakaalia
200 g vuohenjuustoa
1½ kermaa
2 munaa
ripaus mustapippuria ja suolaa.
Sekoita munat ja kerma. Lisää mausteet. LEvitä parsakaalit taikinan pohjalle ja kaada päälle kermamuna seos. paloittele vuohenjuusto päälle. Paista 175 asteessa n. 30 min
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Oij nam! Siinä hyvä vinkki ensi viikon menulle! 🙂