23.4.2016
POHJA:
200g digestive keksejä
50g voita
TÄYTE:
4 Liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
1 1/4 dl tomusokeria
2 prk ( 250g) Mascarpone-juustoa
3 valkuaista
1 dl Tohvikki toffeelikööriä
Hienonna keksit joko tehosekoittimella tai kaulimella. Lisää joukkoon sulatettu rasva ja sekoita sekaisin. Painele pohja leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Halkaisijaltaan 26 cm. Vie täytteen toan ajaksi jääkaappiin.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma vaahdoksi. Lisää kerman vaahdotuksen aikana tomusokeri. Vaahdota valkuaiset. Lisää Mascarpone kermavaahdon sekaan ja sekoita. Lisää joukkoon valkuaisvaahto varovasti sekoittaen. Kiehauta likööri ja sekoita siihen liivatelehdet. lisää liivate liemi muun täytteen joukkoon ohuena nauhata. KAada täyte pohjan päälle ja tasoita. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Namskis! 🙂