Kinuskileipomo Tiinan herkku

Kategoria: Kesä,  Makeat piirakat Nähty 3158 kertaa
 
09.06.2016
 
1 kommentti

Erityisruokavaliot: Liivatteeton

LUKIJAN RESEPTISuklainen raparperipiirakka


Kaapista löytyi suklaita jotka oli ihan pakko käyttää heti pois 🙂 Hetken tuumailtuani suuntasin kulkuni pihalle hakemaan raparperia ja ei kun leipomaan 🙂

200 g voita
4 munaa
3 dl sokeria
4 dl Vehnäj
2 tl leivinjauhetta
200-300g tummaa suklaata
1 l raparperia
(200 g valkosuklaata)

1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää joukkoon sulatettu rasva.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen suklaa seoksen kanssa.
4 Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun uunipeltiin.  Levitä tasaiseksi.
5. ( Ripottele päälle rouhittu valkosuklaa) Lisää piekensi pilkotut raparperit.
6. Paista 200 asteessa n. 20min