Taikina
200 g leivontamargariinia
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 muna
4 ½ dl karkeita vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 sitruunan raastettu kuori
Väliin Lemon curdia
Pinnalle Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet ja sitruunankuoriraaste lisää ne taikinaan nopeasti vatkaten. Taputa taikina ohueksi levyksi tuorekelmun väliin ja laita kylmään puoleksi tunniksi.2. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä noin 3 mm paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta muotilla pikkuleipiä ja nosta ne lastalla leivinpaperin päälle uunipellille.3. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla 7–8 min. Jäähdytä. Laita kahden leivän väliin sitruunatahnaa ja kierittele pikkuleivät kevyesti sokerissa.
jos e nhyt ihan väärin muista niin tuli 70kpl. Joo kyllä toi oli hieman pienempi kuin se perus 🙂 Anopin kätköistä löytyi 🙂