10.2.2016
Taikina:
5 dl maitoa
50 g Hiivaa
2 dl sokeria
1 tl suolaa
2 rkl Kardemummaa
1 rkl vaniljasokeria
1 muna
200 g voita
n.15 dl venhäj
Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää sokerit, suola, kardemumma.
Lisää kanan muna ja sekoita.
Sulata rasva. Lisää jauhoja ja rasvaa vuorotellen. Vaivaa taikina hyvin. Taikina on valmista kun irtoaa astian reunoilta.
Anna kohota n. 20min.
Täyte:
Mustikoita
250 g maitorahkaa
½ dl kermaa
2munaa
1 sirtuunan mehu ja raastettu kuori
1 dl sokeria
Sekoita täytteen aineet keskenään..
Leivo taikinasta pullia ja anna kohota liinan alla. Kun pullat ovat kohonneet Paina esim jauhotetulla juomalasilla syvänne keskelle. Voitele reunat munalla. Lisää täyte syvänteeseen ja paista uunissa 220 asteessa n. 10-15min
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Näitä kun saisi!