4.3.2014
2 Sitruunaa
2 Passionhedelmää
3 munaa
1 dl sitruunanmahua
1 rkl sitruunan kuoriraastetta
75 g voita
Pese sitruunat hyvin ja raasta kuori.
Kaiverra passinhedelmän sisus siivilään ja painele niin että siement jäävät siivilään.
Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi voi.
Kuumenna seosta koko ajan vispilällä sekoittaen, kunnes se kiehahtaa. Pienenä levyn lämpötilaa ja keitä viellä 5min jotta seos sakenee.
Lisää joukkoon pehmeä voi pieninä nokareina.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Tätä pitääkin joskus kokeilla. Ihastuin lemon curdiin paahtoleivän päällä ollessani englannissa työharjoittelussa opiskeluaikoina niin tämäkin varmaan toimii paahtoleivän päällä hyvin.