
4.3.2014
2 Sitruunaa
2 Passionhedelmää
3 munaa
1 dl sitruunanmahua
1 rkl sitruunan kuoriraastetta
75 g voita
Pese sitruunat hyvin ja raasta kuori.
Kaiverra passinhedelmän sisus siivilään ja painele niin että siement jäävät siivilään.
Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi voi.
Kuumenna seosta koko ajan vispilällä sekoittaen, kunnes se kiehahtaa. Pienenä levyn lämpötilaa ja keitä viellä 5min jotta seos sakenee.
Lisää joukkoon pehmeä voi pieninä nokareina.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5702 tähteä
Maailman paras mutakakku
2846 tähteä
Mokkapalat
2590 tähteä
Brookies
1871 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Tätä pitääkin joskus kokeilla. Ihastuin lemon curdiin paahtoleivän päällä ollessani englannissa työharjoittelussa opiskeluaikoina niin tämäkin varmaan toimii paahtoleivän päällä hyvin.